Formules

Het buurtfeest, de babyborrel, de opendeurdag ...

De ballonnenclown loopt rond in uw feesttent, op straat, of gelijk welke plaats waar uw evenement plaats heeft. Er is geen beperking op het aantal ballonfiguurtjes. Vraag gerust een offerte aan!

Ik draag steeds een kleurrijke salopet en clowns t-shirt, maar ben niet geschminkt. Daar krijgen kleinere kindjes soms schrik van!

Andere kostuums ook mogelijk op aanvraag.

Het verjaardagsfeest XL

Je plant een feestje voor jouw kleine spruit. Dan mag het wat meer zijn. Ik breng ook grotere ballonnen mee en maak de unicorn XL, de reuzegrote flamingo of een motor waar je écht in kan zitten. Deze formule is enkel te boeken met grime die ik voor jou meebreng. Vraag meer info met het formulier!

En wat als daar ook nog een springkasteel uit de grond rijst? De max!


De workshop

Je bent op zoek naar een workshop om zelf te leren ballonplooien?We leren verschillende figuren maken. Een goede basis om zelf later aan de slag te gaan met ballonnen. Geschikt voor 9-12 jarigen en ook handig voor mensen die (professioneel) met kinderen werken.

Prijs op aanvraag.

De combinatie met het springkasteel

U wil graag een springkasteel én een ballonplooier? Dat kan. Ik bied het volledige pakket voordelig aan. Voor meer informatie surf je naar springmaarmee.be